Welkom bij Loodgieters - en installatiebedrijf R. van Rooijen

Loodgietersbedrijf R. van Rooijen is meer dan 35 jaar een sterk gevestigde naam in het installatietechniek aanbod in de regio.

Rene van Rooijen is sinds 2005 de trotse eigenaar van het Loodgietersbedrijf na de brander te hebben overgenomen van Willem van Rooijen (vader). Dit maakt het bedrijf mede door de vele jaren ervaring en de frisse invloed door verjonging een energiek, jong bedrijf met een zee aan kennis.
Met deze kennis op zak bedienen wij veeleisende klanten als Gemeente Renkum, bedrijven en particulieren die net als u professioneel willen worden geadviseerd over de te instaleren benodigdheden.

Dit advies kunnen wij u geven door niet alleen ervaring maar ook onze vakdiploma’s, certificering en cursussen. 

Daardoor is ons advies niet alleen technisch maar ook theoretisch onderbouwd. Een zo economisch, gebruiksvriendelijk en duurzaam product neerzetten afgeleid van hedendaagse standaarden om u maximaal te laten genieten van warmte en comfort.

Wij bieden de volgende werkzaamheden aan:

-Gas en water voor bijvoorbeeld brandhaspels, aanpassen gas en/of water leidingen voor keuken, badkamer e.d. Compleet installatie van water en gas leidingen voor nieuwbouw en bestaande bouw. Lettend bijvoorbeeld op de beheersing van de legionella bacterie.

-Centrale verwarming vervanging van een radiator tot installatie van vloerverwarming of CV systeem voor uw woning of bedrijfspand. Hieraan verbonden is advies voor de evt. aan te schaffen Combi toestel (cv & warm water). De woning op een gewenst binnenklimaat krijgen is één aspect, een warme douche hoort daar natuurlijk bij.

-Dakbedekkingen wat niet alleen inhoud het aanbrengen van een bitumineuze bedekking op uw dak maar ook de benodigde onderlaag en de benodigde isolatie waardes. Hierbij hoort tevens het detail afwerking met loodstukken.

-Zink en koper is een ambacht die wij ook met een groot plezier uitvoeren. 
Het vervangen van dakgoten, deklijsten, zijwangen, etc. Mede door het uitgebreid inmeten staan wij sterk in maatwerk van goot tot deklijst.

-Sanitair van een badkamer vol met de laatste trends en luxe tot vervanging van een fonteinbakje of keukenkraan. Ons aanbod voor sanitair blijft up to date mede dankzij de samenwerking met een sanitair showroom in de regio. Hier kunt u als klant op afspraak wordt ontvangen met een kopje koffie om zo in alle rust de keuze te kunnen maken uit de grote keuze sanitair artikelen.

-Onderhoud omvat het onderhoud van uw cv-ketel, dak, gas/watervragende en water en/of rookgas afvoerende producten in woning en/of bedrijfspand. Voor uw veiligheid & comfort!

Contact

Loodgieters - en installatiebedrijf R. van Rooijen
Nieuweweg 17
6871 CA Renkum
06 20543832
info@rvanrooijen.nl

Aangesloten bij :


Deze website is gehost en gemaakt door Webplace4u uit Bennekom

Copyright © 2014. All Rights Reserved.